Rólunk

A DunakanyarVet Állatorvosi Rendelő üdvözli Önt honlapján!

 

csoportkep1

Egy régóta működő klinikát szeretnénk bemutatni új színekben.

Cégünk a DunakanyarVet Bt. 2015. augusztusban vette át a rendelő működtetését nagy tudású elődjétől, Dr. Patócs Andrástól, aki megérdemelt nyugdíjazását tölti.

Szolgáltatásainkat két állatorvossal és két szakasszisztenssel látjuk el.

Vezető állatorvos: Dr. Munkácsi Miklós

1997-ben végeztem az Állatorvostudományi Egyetemen. Gyakornoki évemet az Egyetem nagyállat kórházában töltöttem, ami elsősorban lovak sebészeti és belgyógyászati kezeléséből állt. Ezután egy budapesti állatorvosi rendelőben kezdtem praktizálni Dr. Horváth Sándor mellett. 2003.-tól a budapesti Minivet állatorvosi rendelő állatorvosaként dolgoztam, ahol napi 40-50 beteg főleg sebészeti eseteivel foglalkoztam, beleértve a csontsebészetet is. E munka mellett 2002.-2012-ig az Alvetra-Werfft majd 2012.-2015-ig a Pfizerből alakult Zoetis állatgyógyszer gyártó cég alkalmazásában állatgyógyszerek forgalmazásával is foglalkoztam.

Feleségemmel boldog házasságban élek, amit 3 gyermekem még boldogabbá tesz.

Nagy megtiszteltetésnek érzem, hogy Patócs doktor nekem ajánlotta fel praxisának átvételét, és szeretném ha az elkövetkező időszakban töltött munkám eredményeivel Ő is úgy érezné, hogy jó döntést hozott.

Egy nagyon jól fölszerelt, és jól szervezett praxist vettem át korszerű, anatómiai programmal ellátott új röntgenkészülékkel, monitorozott izoflurános altatógéppel, laborgépekkel,  UH fogkődepurátorral, automata sterilizáló autoklávval, endoszkóppal, UH készülékkel, jó minőségű kézi műszerekkel. Ezt szeretném még tovább fejleszteni a lehetőségekhez mérten, de a tárgyi feltételek megteremtése mellett nagy hangsúlyt fektetek a hozzám kerülő állatoknak a tudomány szerinti naprakész ellátására.

Szívesen sportolok szabad időmben és ha tehetem a horgászattal is foglalatoskodom, ami Patócs doktor rám eső választásában is számított egy keveset.

 

Rendelőnkben dolgozik Dr. Lőbmann Csilla állatorvos, aki a délelőtti rendelésekben vesz részt, és a hagyományos állatorvoslás mellett homeopátiás gyógyászattal is segíti kedvenceik gyógyulását.

 

Kiváló szakasszisztensünk Sipos Mónika segíti mindennapos munkánkat a rendelőben. Tudásával és tapasztalataival felveszi a versenyt egy képzett orvos kolléga teljesítményével. 2017 óta szakképzett kutyakozmetikusként szépíti a négylábú kedvenceket.

 

Gaál Enikő 2017. nyarán csatlakozott a csapathoz szakasszisztensként, illetve 2018 óta terápiás kutyamasszőrként is dolgozik, elősegítve ezzel a kis kedvencek jobblétét. Korábban az állatpatikában Tótfaluban már találkozhattak vele a gazdik.

 

Rendelőnk ambuláns rendszerű, de lehetőségünk van több napig tartó intenzív ellátásra is. A műtéteket és a hosszabb beavatkozást igénylő kezeléseket előjegyzéses rendszerben végezzük. Emellett online időpontfoglaló rendszerünknek köszönhetően beavatkozásaink a manapság használatos készülékekkel sokkal tervezhetőbbé tehetők, és a várakozási idő a minimálisra csökkenthető.

 

Természetesen HÍVÁSRA HÁZHOZ MEGYÜNK, keressen minket elérhetőségeinken.

 

Munkatársaimmal szeretettel várom Önt és kedvenceit!

Dr. Munkácsi Miklós

vezető állatorvos